21 Inch Ukulele Tas Waterdichte Guita Bag Case Voor Kleine Guita Ukulele 1Pc

€4.18

Beschikbaar: Op voorraad

w998

Hoi Lieve, Welkom In Mijn Winkel, Hopen Dat U Dit Product, als U Vragen Heeft Of Commentaar Contact Met Mij Zo Spoedig Mogelijk. Onze Product Is Waar Merk Product, Kwaliteit En Service Gegarandeerd.

Verzending: Wanneer U Een Bestelling Plaatst, kies Een Verzendmethode En Voor De Bestelling Inclusief De Verzendkosten. We Sturen De Artikelen Binnen 7 Dagen Zodra Uw Betaling Is Voltooid. We Hebben Levertijd Niet Garanderen Op Alle Internationale Zendingen Als Gevolg Van Verschillen In De Douaneafhandeling Tijden In Individuele Landen, die Van Invloed Kunnen Hoe Snel Uw Producten Wordt Gecontroleerd. Let Op: Kopers Zijn Verantwoordelijk Voor Een Extra Douaneheffing, Makelaarskosten, Rechten, en Belastingen Bij Invoer In Uw Land. Deze Extra Kosten Kunnen Worden Verzameld Op Het Moment Van Levering. Zullen We Niet Terugbetalen Verzendkosten Voor Geweigerde Zendingen. De Verzendkosten Bevat Geen Import Belastingen, En Kopers Zijn Verantwoordelijk Voor Douanerechten. Returns: Wij Doen Ons Best Om Onze Klanten Het Beste Dat We Kunnen. Wij Betalen U Als U De Items Terug Binnen 15 Dagen Na Uw Ontvangst Van De Zaken Voor Elke reden. Echter, De Koper Moet Ervoor Zorgen Dat De Terugkerende Items Zijn In Hun Oorspronkelijke Voorwaarden. Als De Items Zijn Beschadigd Of Verloren Wanneer Ze Worden Geretourneerd, de Koper Zal Verantwoordelijk Zijn Voor Dergelijke Schade Of Verlies, en We Zullen Niet Geven De Koper Een Volledige Terugbetaling. De Koper Moet Proberen Om Een Claim In Bij De Logistieke Bedrijf Om Te Herstellen Th Kosten Van Schade Of Verlies. De Koper Verantwoordelijk Voor De Verzendkosten Om De Items. Garantie & Onderhoud: We Bieden De 1-Maand Gratis Vervanging. Kopers Kunnen Verzoeken Voor Een Vervanging Binnen 15 Dagen Na Uw Ontvangst Van De Product. De Koper Dient Het Product In De Originele Voorwaarden Voor Ons En Moeten De Verzendkosten Voor Terugkeer. We Bieden Ook 12-Maand Gratis Onderhoud. De Koper Dient Het Product In De Originele Voorwaarden Voor Ons En Moeten De Verzendkosten Voor Terugkeer. Als Een Onderdeel Moet Worden Vervangen, de Koper Moet Ook Betalen Voor De Kosten Van De Onderdelen Te Vervangen. Voordat U De Items, Bevestig Het Retouradres En De Logistieke Methode Met Ons. Nadat Je De Items Aan De Logistieke Bedrijf, stuur Ons De Tracking Als U Problemen Met Onze Producten Of Diensten, neem dan Gerust Contact Met Ons Voordat U Vertrekt Negatieve Feedback. We Zullen Ons Best Doen Om Eventuele Problemen En Bieden U De Beste Klantenservice. Nummer. Zodra Wij De Punten Ontvangen, Zullen Wij Herstellen Of Vervangen Ze Asap. Feedback: Uw Tevredenheid En Positieve Feedback Is Zeer Belangrijk Voor Ons. Laat Positieve Feedback En 5 Sterren Als U Tevreden Bent Met Onze Artikelen En Diensten.

Tags:Vrouwen Mermaid Bag, Gitaar Bag Fun, Gitaar Bag Duoer, Elektrische Step Bag, Daag Messenger Bag, Jumbo Gitaar Tas, Poppen Accessoires Bag, 21 Inch Gitaar Bag, Gitaar Bag Marber, Akoestiche Gitaar Bag.

stekker type NONE
Modelnummer 05678
Type Guitar bag

Schrijf uw recensie!

21 Inch Ukulele Tas Waterdichte Guita Bag Case Voor Kleine Guita Ukulele 1Pc

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten