Blazei Droge Goederen Wilde Paddestoel Super Verse Verse Blazei Paddestoel

€26.31

Beschikbaar: Op voorraad

w847

Blazei (ook bekend als Braziliaanse paddestoel) is afkomstig uit Brazilië en Peru. Het is een saprofytische schimmel groeiende in zomer en herfst. Het leven in een hoge temperatuur, vochtige en geventileerde omgeving. Het heeft de aroma van amandel en de smaak is helder en mals.

Blazei heeft een tedere cover, scherpe stalk, uitstekende smaak en pure smaak van 5-7g. Eiwit samenstelling bevat 18 soorten aminozuren, 8 essentiële aminozuren van menselijk lichaam zijn compleet, en bevat ook een verscheidenheid aan vitaminen en ergosterols. De mannan in het is effectief in remmen tumoren (vooral ascites kanker), medische aambeien en fistulas, verbeteren energie, het voorkomen en behandelen van cardiovasculaire ziekten, etc.

Effecten van blazei Murrill op diverse kankers

De World Health Organization (WHO) gelooft dat 1/3 van alle kankerpatiënten kan worden voorkomen, 1/3 van hen kan worden gediagnosticeerd en behandeld vroeg met moderne medische technologie, en 1/3 van hen kan worden behandeld effectief om pijn, de kwaliteit van leven en verlengt de survival tijd van patiënten. Het is een van de effectieve revalidatie maatregelen te verbeteren immuniteit en voedingssupplement in tijd. Blazei Murrill is rijk aan selenium en anti-kanker stoffen, die kunnen menselijke immuniteit en supplement speciale voeding.

Blazei Murrill Verbetert Immuniteit

Blazei Murrill bevat actieve polysacchariden, die de functies van versterking effen en verbeteren menselijke immuniteit.

De inhoud van polysacchariden in blazei Murrill is 6.55g/100g, die vijf keer die van Ganoderma lucidum. De unieke structuur van beta-(1-6)-D-glucose direct fungeert op immuniteit, die snel kan verbeteren de groei activiteit van natuurlijke immuuncellen en helpen de therapeutische effect.

Tags:Valkje, Wisser, Snelle, epipen, Woedde, T Knop, Stelee, Regers, Ziggie.

Hoeveelheid 1 bag
NETTO GEW 250g/500g
Modelnummer ERO098
Ingrediënt Mushrooms Agaricus Blazei

Schrijf uw recensie!

Blazei Droge Goederen Wilde Paddestoel Super Verse Verse Blazei Paddestoel

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten