Digitale Display Microcomputer Thermostaat Temperatuurregelaar Schakelaar Met Sensor DC12V Ondersteunt Hoge Temperatuur Bescherming

€4.12

Beschikbaar: Op voorraad

w320

Kenmerken: Deze delicate digitale display temperatuurregelaar kan set Celsius modus of Fahrenheit modus. De omgevingstemperatuur en set temperatuur precisie is 0.1 ℃. Is het handig te installeren en bedrading is eenvoudig. Breed temperatuur meetbereik van-50℃ om 110℃ en ondersteunt hoge temperatuur bescherming. Kan direct worden geïnstalleerd of ingebed in industriële controle apparatuur panel, handig en snel. Veel gebruikt in de uitkomen gebied, apparatuur case, airconditioning, temperatuurregeling bescherming en andere gebieden.

Specificatie:

Ingangsspanning: DC12V

Temperatuur Meetbereik:-50℃ ~ 110 ℃ Resolutie Ratio:-9.9 ℃-99.9 ℃-0.1 ℃ andere temperatuur intervallen-1℃

Meting Precisie: 0.1 ℃

Controle Precisie: 0.1 ℃

Terugkeer Verschil Precisie: 0.1 ℃

Refresh Rate: 0.5 S

Hoge temperatuur Bescherming: 0-110 ℃

Meting Input: NTC (10 K 0. 5%) waterdichte sensor

Output: 20A Relais

Milieu-Eisen:

Temperatuur Eis:-10 ℃ ~ 60 ℃

Vochtigheid Eis: 20%-85%

Machine Stroomverbruik: statische stroom ≤ 35MA, pickup huidige ≤ 65MA

Gewicht: 33g/1.2 oz (ongeveer.)

Pakket lijst:

1 * temperatuur Controller

Methoden van Gebruik:

Na Het Aansluiten op de voeding en belasting (verwijzend naar de bedrading diagram), u kan voeding voor de controller, de kleur rood manifest voor meten temperatuur, de volgende kleur blauw (of rood) zoals vereist om de temperatuur

In het geval van manifesteren echte temperatuur en drukt u op de knop set, de volgende instelling tekst digitale zal flash en temperatuur, na het voltooien van de instelling, wacht 3 het zal automatisch terug, op dit moment controller automatisch verbreken Relais volgens de ingestelde temperatuur, De deze senor kan voldoen aan alle soorten van grote power belasting, zorg ervoor dat de lijn correct is

De Beschrijving van Licht en Digitale Buis Status:

Licht: De off betekent Relais is losgekoppeld, en de normaal licht op toont dat het Relais heeft gesloten.

Digitale buis: het teken LLL is de open circuit van sensor en het teken HHH betekent buiten het meetbereik, de controller zal geweld verbreken Relais, het teken --- betekent hoge temperatuur bescherming

De Beschrijving van Parameters Functie:

Drukt u op de knop SET vijf seconden en dan kan het voer naar het hoofdmenu van instelling, drukken STC (+) en C/F (-) kan schakelaar om P0-P8.

Over de aanpassing van parameters P0-P8, wanneer u passen P0, eerst drukt u op STC (+) en C/F (-) tegelijkertijd, en de P0figurewill flash, ten tweede drukt u op STC (+) en C/F (-) aan te passen, als gedaan, Eindelijk drukt u op STC (+) en C/F (-) te bevestigen tegelijkertijd, p1-P8 die kan worden de parameters van elke code zoals P0according de behoeften van hun eigen.

De sleutel C/F is een sleutel voor switching Fahrenheit of Celsius

Druk op de toets C/F eenmaal, en het zal manifest F (Fahrenheit modus), en druk op de toets C/F eenmaal, zal het tonen C (Celsius modus), de standaard modus is C (Celsius modus), als er een grote temperatuur fout wanneer u het gebruiken, misschien is het F modus.

Een voorbeeld voor instelling:

Als u om de koelapparatuur

1: stel in C modus in de code P0:

2: In het geval van manifesteren de werkelijke temperatuur moet u op de toets SET, en de volgende digitale van instelling tekst zal flash, druk op C/F (+) en SET (-) om de stop cooling temperatuur, na instelling wacht 3 seconden, zal het automatisch bevestigen terugkeer.

3: terugkeer verschil instelling: Eerst drukt u op de toets SET voor vijf seconden alle tijd, en het zal de instelling hoofdmenu, tweede druk STC (+) en C/F (-) om in P1, wanneer switching in P1, drukt u op STC (+) en C/f (-) Eenmaal bij de tijd, de P0figure zal flash, dan drukt u op STC (+) en C/f (-) om verschil waarde (terugkeer verschil betekent dat je moet voeg enkele graden te beginnen, bijvoorbeeld, als de het stopt wanneer de stop instelling temperatuur is 25 graden, Moet je nodig hebt om de koeling temperatuur tot 28 graden, de waarde in de code P1should worden set 3 graden, dus de terugkeer verschil waarde is 3 graden), na afwerking dat, eindelijk drukt u op STC (+) C/F (-) tegelijkertijd te bevestigen.

4: de bovenstaande stappen zijn set up, de gegevens automatisch opgeslagen, en de uiteindelijke resultaat is, in de controle van koelinstallaties, hogere than28 graden beginnen de koeling, koeling om 25 graden te stoppen.

Als u om de verwarming apparatuur:

1: stel in H modus in de code P0.

2: In het geval van manifesteren de werkelijke temperatuur moet u op de toets SET, en de volgende digitale van instelling tekst zal flash, druk op C/F (+) en SET (-) om de stop verwarming temperatuur, na instelling wacht 3 seconden, zal het automatisch bevestigen terugkeer.

3: terugkeer verschil instelling: Eerst drukt u op de toets SET voor vijf seconden alle tijd, en het zal de instelling hoofdmenu, tweede druk STC (+) en C/F (-) om in P1, wanneer switching in P1, druk STC (+) en C/f (-) Eenmaal bij de tijd, theP1figure zal flash, dan drukt u op STC (+) en C/f (-) om verschil waarde (terugkeer verschil betekent dat je moet voeg enkele graden te beginnen, bijvoorbeeld, als de het stopt wanneer de stop instelling temperatuur is 25 graden, Moet je nodig hebt om de verwarming temperatuur tot 22 graden, de waarde in de codeP1should worden set 3 graden, dus de terugkeer verschil waarde is 3 graden), na afwerking dat, eindelijk drukt u op STC (+) C/F (-) tegelijkertijd te bevestigen.

Tags:Nefit Digitale Thermostaat, Digitale Thermostaat Ontdooien, Digitale Thermostaat Ketotek, Digitale Thermostaat Diepvries, Digitale Vloer Thermostaat, Digitale Thermostaat Hygrometer, Thermostaat Digitale Temperatuur, Digitale Temperatuur, Digitale Temperatuur Thermometer, Digitale Thermostaat.

Displayformaat 1.9 Inches & Onder
Displaytype DIGITAL
Theorie Temperature Controller
Merknaam ANENG
Voeding Other
Gebruik Industrieel
Stijl Staande Station
Max Meten Temperatuur 70 °C-99 °C
Modelnummer 1255438

Schrijf uw recensie!

Digitale Display Microcomputer Thermostaat Temperatuurregelaar Schakelaar Met Sensor DC12V Ondersteunt Hoge Temperatuur Bescherming

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten