Testo 552 Manometer Met Digitale Display Draadloze Bluetooth App Elektronische Measurer Voor Koelmiddel Systeem Meetinstrument

€163.47

Beschikbaar: Op voorraad

w287

Testo 552 Manometer met Digitale Display Draadloze Bluetooth App Elektronische Measurer voor Koelmiddel Systeem Meetinstrument

>>>>Product Details 1. de testo 552 is een hoge precisie elektronische vacuüm gauge dat biedt absoluut nauwkeurige en betrouwbare meting data. Het heeft alle functies vereist voor vacuüm detectie van alle koeling en warmte pomp systemen, en is extreem lange standby en robuust.

2. in tegenstelling tot andere vacuüm meters, de testo 552 is de enige vacuüm gauge op de markt dat een onderhoudsvrij absolute druksensor. Deze geavanceerde sensor technologie biedt compleet, geen handleiding onderhoud en is 100% accuraat en betrouwbaar. Meetgegevens.

3. de testo 552 is een digitale vacuum gauge voor vacuüm testen van koeling en warmte pomp systemen. Daarnaast de gebruiker kan bepalen de mate van ontvochtiging van het systeem en de mate van verwijdering van onzuiverheden (bijvoorbeeld, olie, onzuiverheid gassen, etc.). In tegenstelling tot andere vacuüm meters.

Kenmerken:

1. onderhoudsvrij absolute druksensor

2. hoge precisie, zeer stevig, super praktische-grote display met achtergrondverlichting, en visuele alarm wanneer over limiet

3. rechtstreeks de absolute druk, automatisch berekenen en display de verdamping temperatuur van water

Toepassingsgebied:

-Stofzuigen is een van de belangrijkste stappen in het installeren of herstarten een airconditioning of koelsysteem: onzuiverheid gassen, water dampen, en oliën moeten goed worden verwijderd. Op dit punt, is het noodzakelijk om de mate van vacuüm in het systeem.

-Dit is de originele ontwerp van de testo 552 digitale vacuum gauge: om u met nauwkeurige informatie op de mate van systeem ontvochtiging en onzuiverheid verwijderen, en te meten zelfs de absolute absolute druk waarde met uiterst nauwkeurig en betrouwbaar. Dit betekent dat de gebruiker kan altijd aan de fabrikant specifieke eisen voor het systeem. Wanneer de limiet is overschreden, een visuele alarm is uitgegeven in tijd.

Product Lijst:

1 X testo 552 met draadloze Bluetooth en smart APP

>>>>Product Display

Tags:Kawaii Zachte, Gist Infectie, Dashbord Haak, Dartpijl Hoes, Darts 23 Gram, Dasbord Honda, Darten Tellen, Darts Rekenen, Glas 5s Apple.

Function 1 Digital Vacuum Gauge
Display Type DIGITAL
Merknaam MiLESEEY
wijzerplaat diameter 2-3.9 Inches
Modelnummer testo 552
Oorsprong Cn (Oorsprong)
Function 2 Refrigeration Gauge
Function 3 testo 552
Max Meetbereik 50-99 PSI

Schrijf uw recensie!

Testo 552 Manometer Met Digitale Display Draadloze Bluetooth App Elektronische Measurer Voor Koelmiddel Systeem Meetinstrument

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten