4 pcs CF540A-CF543A 203a Kleur Toner Poeder + 4 pcs chip Compatibel VOOR HP LaserJet Pro M254nw 254dw m280nw M281fdw 281fdn

€33.44

Beschikbaar: Op voorraad

w1005

Kenmerken: • 100% Nieuw Pakket Inhoud: • 4 PK × toner Printer model: Voor hp LaserJet Pro 200 KLEUR M254nw 254dw M280nw M281fdw 281fdn Print Pagina 'S: CF540A Zwart: 1200 (Test Standaard: A4 formaat 5% dekking) Toner Inhoud: 40G

CF541A Blauw: 1000 (Test Standaard: A4 formaat 5% dekking) Toner Inhoud: 40G

CF542A Geel: 1000 (Test Standaard: A4 formaat 5% dekking) Toner Inhoud: 40G

CF543A Rood: 1000 (Test Standaard: A4 formaat 5% dekking) Toner Inhoud: 40G

+ 4 stuks chip (bk c m y)

GARANTIE

Al onze producten worden ondersteund door een volledige een jaar 100% tevredenheidsgarantie. Problemen gebeuren van tijd tot tijd en we willen u verzekeren dat de juiste actie zal worden genomen om vervang de cartridge met een goed werkende unit.

Gelieve e-mail naar ons en zullen we in staat om een terugzending en terugkeer label voor de problematische cartridges.

ONGEOPENDE MERCHANDISE

Ongeopende cartridges, refill kits, of cartridge recycling mailers kan worden geretourneerd binnen 365 dagen aankoop voor een volledige terugbetaling van de aankoopprijs of een krediet van de aankoop prijs naar een uitwisseling. Houd in gedachten dat verzendkosten worden niet terugbetaald.

GEOPEND MERCHANDISE

Refill Kits-Geopend refill kits kunnen worden geretourneerd binnen 365 dagen van aankoop voor een vervanging kit of een volledige terugbetaling van de aankoopprijs. Houd in gedachten dat verzendkosten worden niet terugbetaald. Als je met moeilijkheden met uw cartridge na bijvullen, gelieve e-mail naar ons als meest problemen kan worden vaste over de telefoon.

Laser Toner Cartridges-Als u niet volledig tevreden met uw laser toner cartridge of vinden het is defect kan het worden geretourneerd binnen 365 dagen van aankoop voor een vervanging cartridge of een volledige terugbetaling van de aankoop prijs. Houd in gedachten dat verzendkosten worden niet terugbetaald.

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten zijn nonrefundable, behalve in het geval van een verpakking fout. De volgende richtlijn toegepast op bestellingen waar klanten ontvangen gratis verzending:

Klanten ontvangen gratis verzending zal worden gecrediteerd de volledige aankoopprijs van alle producten geretourneerd verzending als hun gehele bestelling is teruggestuurd voor een terugbetaling.

TERUGBETALINGEN

Klanten terugkerende items kan verwachten worden terugbetaald in de wijze waarop ze betaald binnen 7-15 business dagen van onze ontvangst van hun terugkeer.

UITWISSELINGEN

Als u besteld de verkeerde product, of als u gekocht een nieuwe printer en het product u eerder gekocht niet gaan met uw nieuwe printer kunt u ruilen het product zolang het ongeopend en valt binnen onze een jaar terugkeerbeleid. Als de doos is beschadigd, geopend of een seals gebroken we zijn niet accepteren dit product voor een uitwisseling.

Als u wilt een van onze producten voor een uitwisseling of terugbetaling stuur ze naar de adres hieronder. Zorg ervoor om volledig vul de vorm gekoppeld hier en schrijf uw bestelling nummer down op de buitenkant van de terugkeer pakket. Geef op de terugkeer vorm als je wilt ontvangen een terugbetaling of ruil voor de items u zijn terugkerende. Terugbetalingen zijn bijgeschreven op de methode van betaling die we hebben op bestand. Als u wenst te ruilen uw producten zullen wij de methode van betaling we hebben op bestand en plaats een nieuwe bestelling gebruik dat dezelfde methode van betaling. EEN nieuwe bestelling nummer zal worden uitgegeven en een e-mail worden verzonden naar u op het sluiten van onze werkdag. Alle rendementen en uitwisselingen zijn verwerkt, gecrediteerd, of opnieuw verzonden binnen 7-10 werkdagen van de producten aankomen terug naar ons.

We accepteren alleen producten terug voor een uitwisseling of terugbetaling voor 365 dagen na de aankoop was gemaakt. Alleen producten gekocht van Advance Winkel kan worden geretourneerd voor een uitwisseling en ongeopende producten moeten in verkoopbare staat. Advance Winkel is niet verantwoordelijk voor de producten verzonden naar ons dat zijn verleden onze garantieperiode of niet besteld van ons bedrijf. Als we ontvangen producten die niet komen voor een terugbetaling of vervanging, ze worden verzonden naar een recyclingbedrijf. Zorg ervoor dat contact met ons voordat elke producten.

Tags:Babyset Kleren, 30 Jaar Worden, 100katoen Trui, 101 Ips Scherm, 30 Jaar Bekers, 30 Parka Vrouw, 100v Snellader, Antislip Spray, Bed Schakelaar.

Bulkverpakking Ja
Type Tonercartridge
Modelnummer M254nw 254dw
Eigenschap Compabitel
Compatibel merk HP
Status cartridges Vol
Merknaam BLOOM

Schrijf uw recensie!

4 pcs CF540A-CF543A 203a Kleur Toner Poeder + 4 pcs chip Compatibel VOOR HP LaserJet Pro M254nw 254dw m280nw M281fdw 281fdn

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten